Software

Als softwareontwikkelaar is ons hoofddoel om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken, en processen zo goed mogelijk te stroomlijnen.
Wij ontwikkelen software op maat, voornamelijk in VB.net en C#. Daarnaast ontwerpen we ook webapplicaties, en maken we custom uitbreidingen en aanpassingen voor CMS systemen zoals Joomla, Magento en WHMCS.

Naast onze creaties op maat, bieden we ook enkele standaard applicaties aan:

WHMCS Hipay gateway

 

hipay

 

Als u het pakket WHMCS gebruikt om diensten aan te bieden, dan wilt u graag de betaalmogelijkheden voor uw klanten zo laagdrempelig mogelijk maken. Het is immers dikwijls in de laatste stap van het bestelproces dat klanten afhaken omdat ze worden geconfronteerd met het feit dat ze niet met de betaalmogelijkheid van hun keuze kunnen betalen, of moeten registreren bij verschillende sites om een betaling te kunnen doen. Een potentiele klant zal meer vertrouwen in uw zaak hebben, als ze de mogelijkheid hebben om met hun eigen kaart of bank te betalen.


Indien u graag betaalmogelijkheden zoals Bancontact, kredietkaarten, Sofort of andere wilt integreren, werd u tot nu geconfronteerd met technische moeilijkheden, dure abonnementskosten, ingewikkelde acquirer aanvragen, en langdradige licentie aanvragen, en zo verder.

 

Dankzij Hipay is het mogelijk om betalingen van klanten te ontvangen, tegen een zeer voordelig tarief. Het openen en beheren van een account is volledig gratis. Geen maandelijkse kosten of verplichtingen!


Via Hipay kan u lokale en internationale betaalmiddelen aanvaarden zoals:  

 • Visa
 • Mastercard
 • Maestro
 • Bancontact
 • Mister Cash
 • Belfius
 • KBC
 • CBC
 • ING Home'Pay
 • iDeal (vanaf begin augustus 2012)
 • Carte Bancaire
 • Carte Bleue
 • Payshop
 • Misterbanco
 • Giropay
 • Sofort

Een volledig overzicht is te vinden op de website van Hipay

 

Hipay

Betaalmodule

Dankzij de Hipay module van Webcanyon is het mogelijk om het Hipay platform naadloos te integreren in uw WHMCS omgeving. Klanten krijgen uw factuur te zien, en worden van daaruit doorgestuurd naar de betaalpagina met 1 klik. Na betaling wordt de bestelling van de klant automatisch geactiveerd zonder enige tussenkomst van personeel.  

 

Automatisatie

Door de betaalmodule worden alle acties geautomatiseerd. Wanneer de klant een bestelling doet, zal zijn bestelling automatisch geactiveerd worden. Ook is het mogelijk om automatisch diensten te activeren zoals bijvoorbeeld een hosting account, domeinnaam, etc. Dit alles zonder enige tussenkomst van u. Ook heractivatie van een account die verlopen is gebeurt volledig automatisch. 

 

Administratie

Alle betalingen worden automatisch gekoppeld aan de juiste factuur. Dankzij de notatie van Hipay transactienummers kan u probleemloos iedere betaling traceren. 

 

Installatie

De installatie is eenvoudig. Het volstaat om enkele files te uploaden naar uw FTP server. Na installatie moet u de gegevens van uw Hipay account ingeven. Vervolgens bent u klaar om betalingen te ontvangen.

We hebben een uitgebreide handleiding geschreven die alle aspecten behandelt, van opening van een Hipay rekening tot en met de ontvangst van uw eerste betaling.
Komt u er toch niet uit? Dan bieden we uiteraard ondersteuning. We hebben zelfs een zeer voordelige installatieservice (15 euro).
 

 

Personalisering

U kunt de weergave van de betaalopties helemaal naar eigen wensen aanpassen. Zo krijgt u de mogelijkheid om de standaard betaalknop te vervangen door uw eigen ontworpen betaalknop. Op de betaalpagina van Hipay kunt u uw eigen logo laten weergeven. Zo betaalt uw klant in alle vertrouwen. 

 

Aangepaste URL's

U kunt tijdens de configuratie instellen naar welke URL de klant moet doorgestuurd worden. Zo kan u de klant doorsturen naar het klantenportaal na een succesvolle betaling, of naar uw help pagina's na een mislukte betaling. 

 

Veiligheid voor de handelaar

Iedere betaling wordt automatisch gescreend door het systeem van Hipay in enkele seconden. Hierdoor bent u beschermd tegen frauduleuze bestellingen en transacties. Daarboven levert Hipay een provisiegarantie voor iedere betaling. 

 

Veiligheid voor de klant

ScreenHunter 89 Jun. 04 17.32Dankzij het 256 bit SSL certificaat, en integratie van diverse veiligheidssystemen, is iedere betaling van de klant veilig. 

 

Officiële Hipay API

De module maakt gebruik van de officiële Hipay API interface. 

 

Direct aan de slag

U kunt nu beginnen met het aanvaarden van meer dan 15 betaalkaarten. Als u nu een Hipay account opent, zal deze direct geactiveerd worden, dus niet wachten op ondertekende contracten etc. Ontvang vandaag nog uw eerste betalingen! 

 

Gratis proefversie

Er is geen beter manier om een product te evalueren dan het zelf te testen. Daarom bieden wij een proefversie van de betaalmodule aan die u zonder enige beperking gedurende 7 dagen kan testen. Deze proefversie is volledig gratis, net zoals de opening van een Hipay account. U kunt dus voluit testen zonder enige kost of risico! 

 

Licenties

Wij bieden verschillende licenties aan:  

ProeflicentieGehuurde licentieGekochte licentie
Afbeelding
Aantal betaalkaarten15+15+15+
Lokale betaalmethodes
Gratis Hipay rekening
Zeer lage transactiekosten
Eigen logo op betaalpagina
Custom betaalknop
Custom URL's
Automatische (her)activatie
Eenvoudige installatie
Levenslange updates
E-mail ondersteuning
Licentieduur7 dagen1, 3 of 12 maandenlevenslang
PrijsGRATIS5 Euro (1 maand)
14 Euro (3 maanden)
50 Euro (1 jaar)
90 Euro
BestellenBestellenBestellenBestellen
 

 

Over Hipay

Hipay is een beveiligde, meertalige, elektronische portefeuille, waarmee aan- en verkopen op het internet verricht kunnen worden: de koper kan beveiligde online betalingen uitvoeren, online geld overmaken en online uitgaven beheren, de verkoper/handelaar ontvangt in realtime online betaling door de klant met provisiegarantie.

Het openen en beheren van een Hipay account is gratis. De transactiekosten per betaling zijn 1 van de laagste op de markt (25 eurocent + 2 tot 5%). U kan ten alle tijde (vanaf 10 euro) geld van uw Hipay account laten overschrijven naar uw bankrekening. De verwerkingstijd hiervoor is 3-7 dagen.

Met het verkrijgen van de CBFA-vergunning in december 2008 is Hipay de eerste Belgische instelling voor elektronisch geld geworden. HPME, de uitgeversmaatschappij van Hipay, beschikt hiermee over een Europees paspoort om het betalingssysteem aan het geheel van wereldwijde handelaars en Europese kopers aan te bieden.

Hipay is een instelling die onder toezicht staat van het CBFA (België) en SECR (Frankrijk). Alle informatie over Hipay kan u vinden op de website van Hipay.
 
 
Over WHMCS
WHMCS is een complete klantbeheer-, facturatie- en supportoplossing voor online bedrijven. Vanuit de eenvoudige gebruikersinterface kunt u al uw taken automatiseren. WHMCS is in eerste instantie gericht op webhost bedrijven, maar is inzetbaar voor ieder bedrijf dat diensten of digitale producten wil aanbieden, zoals webdesigners, software ontwikkelaars, freelancers, zelfstandigen,...
WHMCS biedt een groot gamma aan mogelijkheden, zoals automatisch activeren van producten, betalingen verwerken, herinneringen sturen, facturen genereren,... Dankzij het login systeem kan de klant al zijn producten en diensten op 1 plaats beheren.
Om alle functies en mogelijkheden van WHMCS te leren kennen, verwijzen we u graag door naar de website van WHMCS.
 
 

 

 

WHMCS: © WHMCS ltd. - Hipay: © Hi-Media