Webhosting voor radioamateurs

Radio HamWebcanyon biedt speciale webhostingpakketten aan voor radioamateurs die houder zijn van een officiële licentie. Een radioamateur krijgt tot 70% korting op een hostingpakket!

Shared Linux webhosting is de makkelijkste en snelste manier om uw website op het internet te krijgen. Linux hosting biedt u veiligheid en stabiliteit aan een redelijke prijs. Linux hosting is de keuze bij uitstek voor diverse CMS pakketten zoals Joomla, Drupal en Wordpress.

Onze hostingpakketten draaien op professionele servers, voorzien van de laatste technologie. 

Met de nodige zorg, en onze eigen servers zorgen we ervoor dat uw site altijd bereikbaar is! Er zijn rechtstreekse verbindingen met de grote Europese en Amerikaanse internet backbones. Mail en DNS servers zijn voorzien van externe backupservers, zodat niet alles afhankelijk is van 1 locatie, en deze diensten blijven werken, ook al is 1 van de servers uitgevallen.
Al onze primaire servers staan in datacentra in Brussel, Antwerpen en Amsterdam en worden continu beveiligd tegen inbraak, stroomuitval, brand en waterschade.

Dankzij het cPanel controle paneel is het kinderspel om uw hostingpakket te beheren.

Bij alle pakketten is 1 domeinnaam inbegrepen met 1 van volgende extensies: .be/.nl/.com/.eu/.net/.org/.net/.biz/.de.

Onze Linux hosting pakketten voor radioamateurs:

 

Linux Micro HostingLinux Small HostingLinux Medium HostingLinux Large HostingLinux Extra Large Hosting
Afbeelding
Webruimte0,5 GB1,5 GB3 GB5 GB10 GB
Verkeeronbeperktonbeperktonbeperktonbeperktonbeperkt
Aantal subdomeinen151030onbeperkt
Aantal e-mail adressen51030100onbeperkt
MySQL databases01255
Normale prijs/jaar24.00 Euro60.00 Euro84.00 Euro132.00 Euro240.00 Euro
HAM prijs/jaar15.00 Euro25.00 Euro30.00 Euro45.00 Euro75.00 Euro
Bestellenbestel!bestel!bestel!bestel!bestel!
 

Al onze pakketten genieten van het volgende:

  • cPanel controlepaneel
  • CGI, Perl, PHP5, ioncube
  • PHPMyAdmin
  • Cron jobs
  • Spamfilter
  • Anti-virus
  • Ondersteuning via telefoon en e-mail

Opgelet: Indien u gebruik wilt maken van deze promotie, moet u de bestelknop op deze pagina gebruiken. Indien u een bestelling plaatst, zal de korting automatisch in de laatste stap verrekend worden, net voor het afrekenen. 

Alle prijzen zijn inclusief BTW.  Bestellen gaat snel en eenvoudig! Wanneer u bij Webcanyon een bestelling plaatst, heeft u diverse mogelijkheden om te betalen. Bij een online betaling via Bancontact, MisterCash, MasterCard, Visa of PayPal wordt uw bestelling onmiddellijk geactiveerd. U kan dus direct gebruik maken van onze diensten. U kan ook betalen per overschrijving. Webcanyon brengt geen kosten in rekening om online te betalen.