Webdesign standaardpakketten

Een website is altijd een beetje maatwerk, toch proberen we enkele “standaardpakketten” aan te bieden:

 

Een online visitekaartje

Een online visitekaartje bestaat uit 1 statische pagina en omvat de contactgegevens van uw bedrijf. Hiermee kan iedereen heel gemakkelijk uw contactgegevens terugvinden, of uw e-mail adres aanklikken om u te contacteren.
Bij een visitekaartje krijgt u tegelijkertijd ook 5 gepersonaliseerde e-mailadressen, zoals Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Hiermee kan u uw communicatie nog professioneler maken.

 

Een informatieve site

Een informatieve site bestaat uit meerdere statische pagina’s. Zo kunnen wij op uw site bijvoorbeeld een voorstelling van uw bedrijf en uw werknemers tonen, uw voornaamste activiteiten, referenties, foto’s, etc. Ook kunnen wij uw site uitbreiden met een contactformulier waarmee uw klanten gemakkelijk contact met u kunnen opnemen.

Door het toevoegen van Social Media plugins (bijvoorbeeld een “Vind ik leuk”-knop van Facebook) kan ervoor gezorgd worden dat uw bezoeker uw website aanprijzen bij hun

vrienden en familie. Zo krijgt u meer naambekendheid.

Om die naambekendheid nog groter maken, gaan we zogenaamde SEO-technieken (Search Engine Optimalisation) toepassen op uw site. Door het maken van een sitemap (zeg maar een kaart van uw site), het toevoegen van kernwoorden, en het aanmelden bij de grootste zoekmachines, kunnen we ervoor zorgen dat ook uw site wordt gevonden tussen al de andere sites!

Wanneer uw site klaar is, wilt u natuurlijk weten hoe dikwijls ze wordt bezocht. Door het toevoegen van Google Analytics code, is het mogelijk om anonieme gegevens te verzamelen over uw bezoekers. Hiermee kan u onder meer bekijken hoeveel bezoekers uw site bezoeken, wat de meest populaire pagina’s zijn, etc. Deze rapporten worden u automatisch iedere maand bezorgd, en laten u toe nog gerichter te gaan werken.

 

Een dynamische site

Bij een dynamische site zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Wij maken een basisontwerp (zoals een informatieve site) met een voorstelling, contactformulier, foto’s, etc. Daarna kan u zelf naar wens pagina’s toevoegen en bewerken, foto’s toevoegen, nieuwsberichten maken. Dankzij het gerenommeerde Joomla CMS (content management system) is het haast kinderspel om een pagina te bewerken.

Met dit pakket is het bijvoorbeeld ook mogelijk nieuwsberichten toe te voegen, een foto album te maken, etc. Uw site is altijd up-to-date en u kan uw bezoekers altijd boeien met het laatste nieuws.

 

Een community-site

Een community site is eigenlijk meer gericht op verenigingen en organisaties. Doordat gebruikers zich kunnen registreren (al dan niet zonder goedkeuring), kan er een bepaald ledenbestand opgebouwd worden. Geregistreerde leden kunnen vervolgens berichten plaatsen op het forum, privé berichten naar elkaar sturen, of foto’s toevoegen aan de publieke albums. Op deze manier wordt echt een interactief platform gecreëerd waardoor leden met elkaar kunnen communiceren.
Verder is het ook mogelijk om via advertenties bijvoorbeeld sponsors reclame weer te laten geven op uw site.

 

Webwinkel

Met een webwinkel kan u uw producten online aanbieden. Klanten kunnen de catalogus raadplegen, en vervolgens de gewenste producten in een winkelmandje steken. Nadat ze afgerekend hebben, krijgt u per mail de melding dat er een bestelling is geplaatst. Het opvolgen van orders gebeurt overzichtelijk via verschillende statussen (order geplaatst, wacht op betaling, verzonden,…).

Naast het toevoegen van productinformatie, is het uiteraard ook mogelijk om foto’s, links en specificaties toe te voegen, en kan u klanten op de hoogte houden van nieuwe producten.

Met een webwinkel kan u uw eerste stappen maken in de boomende e-commerce sector. Door het aanbieden van producten via uw webwinkel, spaart u investeringen uit in fysieke winkels, etalage, kassasysteem,…

Referenties webdesign


Heikant Sportief
Heikantsportief.be is een website over een lokale sportvereniging. Heikant Sportief is opgericht in 2008 met als hoofddoel het steunen van plaatselijke sporters op logistiek, mentaal en/of financieel vlak.

Aqoni Photography
Aqoni Photography is het bedrijf van Christophe Apostolou, een fotograaf uit Antwerpen.