Webcanyon biedt een groot aanbod van professionele IT diensten aan. Hieronder kan u een deel van onze diensten terugvinden.

Wilt u meer informatie of wilt u een offerte op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hebben voor ieder IT probleem een oplossing! 

Bent u opzoek naar particuliere diensten zoals computerherstellingen, upgrades, netwerken, etc.? Kijk dan voor alle informatie op www.pcdefect.be. Hier kan u eveneens rechtstreeks een afspraak maken.

 

 • Hulp op afstand (1)
  Kleine softwarematige problemen kunnen dikwijls op afstand opgelost worden via onze hulp-op-afstand service.
 • Onderhoud en herstelling van PC's (1)

  Webcanyon zorgt voor de onderhoud van uw PC's. In meeste gevallen kan het probleem ter plaatse of zelfs op afstand opgelost worden. Indien dit niet lukt, dan wordt de PC meegenomen naar ons atelier, en wordt deze na herstelling terug afgeleverd bij u.

 • Netwerken & netwerkbeheer (1)

  Wij kunnen uw PC's verbinden in een netwerk, of uw bestaand netwerk uitbreiden. Van fysieke installatie van bekabeling en apparatuur tot configuratie van servers.

 • Data recovery (1)

  Bent u door een crash, of door het per ongeluk verwijderen belangrijke data verloren van uw PC of server? Met speciale tools kunnen wij uw bestanden proberen terug te vinden. Naderhand worden de bestanden terug op CD/DVD/... gezet.
  No cure, no pay!